Contracten en verzekeringen

De praktijk van Mariëlle Lok is sinds 2018 aangesloten bij de beroepsvereniging van de Osteopathie. Als osteopaat is zij aangesloten bij de NOF (Nederlandse Osteopathie Federatie). Doordat de praktijk een lidmaatschap bij het NOF heeft, kan bij de verzekeraar de osteopathie behandeling gedeclareerd worden.

Als gediplomeerd manueeltherapeut sinds 1998 heeft zij inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd. Marielle is opgeleid aan de SOMT University of Physiotherapy in Amersfoort. Vergoedingen en kosten voor zowel de manueeltherapie als de osteopathie worden geheel of gedeeltelijk betaald uit een aanvullend ziektekosten pakket. De manueeltherapie nota’s zullen bij een restitutie polis volledig worden vergoed.

Daar een osteopaat niet direct aan uw verzekeraar kan declareren, ontvangt u na elk consult een rekening. U kunt deze rekening eenvoudig indienen bij uw eigen verzekeraar. Vervolgens krijgt u van uw verzekeraar (een deel van) de kosten vergoed. Voor de manueeltherapie heeft de praktijk, vanwege de vele eisen van de verzekeraars in de contracten, sinds 2020 geen contracten meer getekend met de verzekeraars. Daardoor blijft meer tijd over voor de behandeling. Dit houdt in dat de facturering  van de manueeltherapie vanaf januari 2020 niet meer via de verzekering gaat. Ook voor de manueeltherapie ontvangt u dus een nota. Afhankelijk van uw aanvullend pakket zullen de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed worden.

 

    Tarieven

    • Manueeltherapie (30 min): E40,-

    • Osteopathie (30 min): E45,-

    • Osteopathie (45 min): E65,-